מעצבים טכנולוגיות לשרות הבריאות והרווחה

שת"פ מחקרי של אוניברסיטת חיפה ו-HIT מכון טכנולוגי חולון

קבוצה של חוקרות וחוקרים מהפקולטה למדעי הרווחה והבריאות מאוניברסיטת חיפה בביקור ב-HIT

קבוצה של חוקרות וחוקרים מהפקולטה למדעי הרווחה והבריאות מאוניברסיטת חיפה ביקרה ב-HIT למפגש של היכרות, סיורי מעבדות ושיח על שתופי פעולה אפשריים.

הביקור אורגן על ידי רשות המחקר ב-HIT. והובילו אותו: דקאן הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות באוניברסיטת חיפה, פרופ' ישראל (איסי) דורון, סגנית הדקאן למחקר, פרופ' אפרת שדמי, ד"ר רפאל ברכאן, סגן נשיא למחקר חדשנות ובינלאומיות HIT וד"ר מיכל בלברג מהפקולטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה, HIT.

ביקור זה היווה חוליה נוספת במהלך ההיכרות ובניית שיתוף הפעולה עם אוניברסיטת חיפה. בעקבות הביקור הודיעו שני המוסדות על פרסום קול קורא משותף לקרן מחקר פנימית תחרותית, אשר תעמוד לרשות חוקרים המתחילים בתהליך בניית מחקר משותף, קול קורא יפורסם בימים הקרובים.

פורסם: 31/08/2022