נמצאו 1501 תוצאות דף 1 מתוך 151

הנהלת HIT מכון טכנולוגי חולון אירחה לביקור רשמי את מנכ"ל המשרד לשיתוף פעולה אזורי

ביום שישי, ה-7 ביוני 2024, יתקיים יום פתוח ב-HIT מכון טכנולוגי חולון בו יוכלו מתעניינים רבים להתרשם מהלימודים בפקולטות ובמחלקות השונות ולהירשם לשנת הלימודים הקרובה. במסגרת היום הפתוח, ייערך פאנל בו ישתתפו חמישה מבוגרי ובוגרות המכון שסיימו את לימודיהם בנקודות זמן שונות, ומתוכניות לימודים מגוונות: אוהד משולם, מוריה יולזרי, אלה בלוך, מתן רוגינסקי ואיליה שובינסקי.

נשיא HIT פרופ׳ אדוארד יעקובוב, יחד עם מנכ״ל המכון שמואל גולדברג צעדו אמש יחד עם מעל ל-50 אלף בני אדם במצעד התמיכה שעמד בסימן הזדהות עם החטופים ובהובלת יותר מ- 70 בני משפחות החטופים.

נמרוד שני, סטודנט בשנה השלישית לתואר ראשון במחלקה לעיצוב תעשייתי בפקולטה לעיצוב ב-HIT מכון טכנולוגי חולון, זכה במספר פרסי עיצוב יוקרתיים בזכות הפרויקט שלו "Leika".

דניאל זריהון, בוגר התואר הראשון במחלקה למדעי המחשב בפקולטה למדעים ב-HIT מכון טכנולוגי חולון במפגש עם סטודנטים בנושא חיפוש עבודה בעולם ההיי טק

בתאריך 27 במאי 2024 החל ב-HIT  מכון טכנולוגי חולון כנס בינלאומי בנושא אנליזה מרוכבת ותורת האופרטורים. הכנס אורגן על ידי ועדה בראשות פרופ' אנטולי גולדברג, ראש בית הספר למדעי המתמטיקה במכון ופרופ' אביב גיבלי, ראש המחלקה למתמטיקה שימושית ב-HIT ופרופ' יוג'ין קנציפר, פרופסור מן המניין במחלקה למתמטיקה שימושית יחד עם פרופ' מיכאל סודין מאוניברסיטת תל אביב. הכנס הוקדש לכבודם של פרופ' דאוד בשותי (טכניון), פרופ' דוד שויחט (HIT) ופרופ' שמעון רייך (טכניון).

ביום שני, ה-27 במאי 2024, אירח HIT מכון טכנולוגי חולון את מפגש פורום ראשי המכללות (ור"מ) בהשתתפות פרופ' יוסי מקורי יו"ר מל"ג ות"ת, נשיאים, רקטורים ומנכ"לים מכל רחבי הארץ.

ביום חמישי, ה-23 במאי 2024, התקיים בHIT-מכון טכנולוגי חולון, סמינר אירו-אסיה השלישי, בשיתוף פעולה עם משרד החוץ הישראלי. הסמינר שהתקיים באופן היברידי היווה פלטפורמה ייחודית למפגש עם משלחת משפיענים צעירים מתחומי האקדמיה, התקשורת, הכלכלה והממשל ממדינות אירו-אסיה: אזרבייג'ן, קזחסטן, אוזבקיסטן וגאורגיה, ונשמעו בו בין היתר הרצאות בתחומי החדשנות והטכנולוגיה ושילוב בינה מלאכותית, מפי פרופ' חיים דותן, אדריכל ישראלי בעל שם עולמי, וד"ר דן כהן-וקס ראש החוג לתואר ראשון בפקולטה לטכנולוגיות למידה

יריד התעסוקה השנתי נערך מידי שנה על ידי היחידה לניהול קריירה בדקנט הסטודנטים בהובלת ד"ר לימור סהר ענבר. היריד, המיועד לסטודנטים ולסטודנטיות ובוגרי ובוגרות המכון, מהווה הזדמנות ייחודית לפגוש ולהתחבר עם מיטב החברות בתעשייה במטרה לקדם את הקריירה שלהם ולמצוא משרות מתאימות.

ראיון עם סגן הרקטור לבינלאומיותProf. Konstantinos Petridis באונ' HMU בכרתים, יוון. ראיון עם מוביל הפרויקט IMPACT, באונ' Hellenic Mediterranean , יוון