ד"ר אילן גולדפיין, נגיד הבנק המרכזי של ברזיל לשעבר, ביקר ב- HIT

ד"ר אילן גולדפיין, עד לאחרונה נגיד הבנק הפדרלי המרכזי של ברזיל, ביקר במכון הטכנולוגי כאורחו של נשיא המכון פרופ' אדוארד יעקובוב.

מימין לשמאל: מר גולדברג, ד"ר גולדפיין, פרופ' יעקובוב, מר גבעון, גב' לוי

צילום: טל אביגד

ד"ר גולדפיין, קיבל בשנה שעברה תואר לשם כבוד מטעם HIT במסגרת טקס הענקת תארים תשע"ח. הוא מחזיק בתואר דוקטור בכלכלה מאוניברסיטת MIT האמריקנית ותואר שני בכלכלה מהאוניברסיטה הקתולית של ריו. הוא נחשב לאחד הכלכלנים החשובים והמוערכים בברזיל ובעולם, שימש כמרצה בכיר באוניברסיטאות מובילות ועל שמו רשומים פרסומים רבים.

את פני האורח ואביו, מר יוסף גבעון, קיבלו נשיא המכון, פרופ' אדוארד יעקובוב, מנכ"ל המכון מר שמואל גולדברג, מר איליה לוי, ראש מטה נשיא HIT וגב' טוני לוי אחראית קשרי חוץ בלשכת הנשיא.

מימין לשמאל: מר גולדברג, ד"ר גולדפיין, פרופ' יעקובוב, מר גבעון, גב' לוי

צילום: טל אביגד

במסגרת הביקור סייר האורח במעבדת ההדפסה התלת ממדית, שם שמע הסברים מפי ארז שרמן מנהל המעבדה, בסדנאות הפקולטה לעיצוב, במרכז הרובוטיקה בראשות ד"ר יעקב דמטוב, במרכז הסייבר בראשות ד"ר הראל מנשרי, הוא האזין להסברים על הפרויקטים המתקיימים בפקולטה לטכנולוגיות למידה מפי רותם ישראל פישלזון וכמו כן ביקר בתערוכות המתקיימות בגלריה ויטרינה ע"ש ג'וליה מזרחי.

מעבדה להדפסת תלת ממד

מימין לשמאל: פרפ' יעקובוב, ד"ר גולדפיין, מר שרמן